Редовната проверка на возилата е нешто кое ја гарантира сигурноста и безбедноста во сообраќајот. Безбедноста на патиштата, регуларноста и заштитата на животната средина се дел од целите кои се зададени од страна на законодавецот и европските директиви со периодичниот технички преглед.

Работно време

Понеделник
8:00-16:00
Вторник
8:00-16:00
Среда
8:00-16:00
Четврток
8:00-16:00
Петок
8:00-16:00
Сабота
8:00-15:00
Недела
Затворено