Сервис

Клима уреди Полнење на авто клима Поправка и монтажа на компресор Поправка на комплетната фреонска инсталација Поправка на сите видови […]

Повеќе -

Технички преглед

Редовната проверка на возилата е нешто кое ја гарантира сигурноста и безбедноста во сообраќајот. Безбедноста на патиштата, регуларноста и заштитата на […]

Повеќе -

Меѓународни документи

МЕЃУНАРОДНА ВОЗАЧКА ДОЗВОЛА (МВД) За издавање на МВД (Меѓународна возачка дозвола) потребно е следново: Важечка национална возачка дозвола од корисникот. […]

Повеќе -

Регистрација на моторни возила

За да може моторно возило да учества во сообраќајот на патиштата, задолжително  треба да регистрирано, да биде означено со налепница за извршена регистрација, […]

Повеќе -

Контактирај не