Известувања
Со уплата при регистрација на вашето возило добивате членска картичка за шлеп служба, која можете да ја користите во текот на целата година во границите на Република Македонија БЕСПЛАТНО.

Сервис

Клима уреди Полнење на авто клима Поправка и монтажа на компресор Поправка на комплетната фреонска инсталација Поправка на сите видови […]

Повеќе -

Технички преглед

Редовната проверка на возилата е нешто кое ја гарантира сигурноста и безбедноста во сообраќајот. Безбедноста на патиштата, регуларноста и заштитата на […]

Повеќе -

Меѓународни документи

МЕЃУНАРОДНА ВОЗАЧКА ДОЗВОЛА (МВД) За издавање на МВД (Меѓународна возачка дозвола) потребно е следново: Важечка национална возачка дозвола од корисникот. […]

Повеќе -

Регистрација на моторни возила

За да може моторно возило да учества во сообраќајот на патиштата, задолжително  треба да регистрирано, да биде означено со налепница за извршена регистрација, […]

Повеќе -

Контактирај не